Fenerbahçe Trabzon'da yine aynı taktiği mi uygulayacak?

Süper Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor evinde  Fenerbahçe'yi ağırlayacak.Maç öncesi havaya giren Fenerbahçeli futbolculardan Kadlec geçen sezonu örnek göstererek yine kazanacakalarını söyledi. Geçen yıl Avni Aker'de Volkan'ın çirkeflikleri saye

Fenerbahçe Trabzon'da yine aynı taktiği mi uygulayacak?

Süper Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor evinde  Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Maç öncesi havaya giren Fenerbahçeli futbolculardan Kadlec geçen sezonu örnek göstererek yine kazanacakalarını söyledi. Geçen yıl Avni Aker'de Volkan'ın çirkeflikleri sayesinde maçı tatil ettirip 3 puanı alan Fenerbahçe'de Kadlec bu sezonda maçı aynı şekilde kazanmak istediklerini belirtti.

Fenerbahçe’nin Çek futbolcusu Kadlec, “Bu sezon da Trabzonspor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız ve kazanacağız. Geçen sezonu herkes hatırlıyor, atmosferi biliyor. Kazanıp sonrasında şampiyon olmuştuk. Bu sezon da aynı şekilde kazanmak için sahaya çıkacağız ve kazanacağız” ifadelerini kullandı.” dedi. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler