Fenerbahçe Trabzon'a tedbirli geldi!

Haber61.net / Haber Merkezi – Fenerbahçe yarın oynayacağı Trabzonspor karşılaşması öncesi Trabzon’a geldi. Trabzon’a geldiğinde buradaki otobüs firmaları ile anlaşan F. Bahçe'nin bu defa farklı bir yöntem uyguladığı dikkatlerden kaçmadı. 2012 – 2013 sezon

Fenerbahçe Trabzon'a tedbirli geldi!

Haber61.net / Haber Merkezi – Fenerbahçe yarın oynayacağı Trabzonspor karşılaşması öncesi Trabzon’a geldi. 

Trabzon’a geldiğinde buradaki otobüs firmaları ile anlaşan F. Bahçe'nin bu defa farklı bir yöntem uyguladığı dikkatlerden kaçmadı. 2012 – 2013 sezonunda F. Bahçe kafilesini Hüseyin Avni Aker’e getiren otobüs karşılaşma sona ermeden sahayı terk edince Sarı Lacivertli ekip havalimanına polis otobüsü ile gitmişti.

2013 – 2014 sezonunda da aynı durum ile karşılaşan F. Bahçe bu defa tedbiri erken aldı. İstanbul’dan anlaştığı özel bir servisin otobüslerini Trabzon’a önceden gönderen kulüp yönetimi iki gün boyuncu bu otobüslerle seyahat edecek. Bir diğer iddiaya göre; Trabzon’da hiçbir otobüs firmasının F. Bahçe’ye otobüs vermek istemediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler