Fenerbahçe Trabzon yolunda

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe Trabzon'a gelmek için hazırlıklarını tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yöneti

Fenerbahçe Trabzon yolunda

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe Trabzon'a gelmek için hazırlıklarını tamamladı.

 

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve basına kapalı olan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü.

 

Bu antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, saat 17:00 sularında sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Trabzon'a hareket gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor