Fenerbahçe saldırısında yeni gelişme

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan iki şüpheli için bir gün daha ek gözaltı süresi alındı.Alınan bilgiye göre, 4 Nisan Cumartesi günü oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ardından sarı-laciver

Fenerbahçe saldırısında yeni gelişme

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan iki şüpheli için bir gün daha ek gözaltı süresi alındı.

Alınan bilgiye göre, 4 Nisan Cumartesi günü oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse Sürmene girişinde düzenlenen saldırıya ilişkin soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında dün sabaha karşı gözaltına alındığı açıklanan Nihat S. ile Emre A'nın Trabzon Emniyet Müdürlüğündeki ifade alma işlemleri devam ediyor.

Şüpheliler için bir gün daha ek gözaltı süresi alındığı bildirildi.

Öte yandan, saldırının ardından olay yerine yakın bir dere yatağında bulunan av tüfeğinin, saldırıda kullanılıp kullanılmadığı ve üzerindeki parmak izinin tespiti için gönderildiği Samsun'daki kriminal incelemenin sonucunun beklendiği kaydedildi.

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü oynanan ve Fenerbahçe'nin 5-1 galip geldiği maçın ardından sarı-lacivertli kafileyi taşıyan Ufuk Kıran yönetimindeki 53 DE 618 plakalı otobüse, Karadeniz Sahil Yolu Sürmene mevkisinde silahla ateş açılmış, saldırıda otobüs şoförü Kıran yaralanmıştı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında dün iki şüpheli gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler