Fenerbahçe Özer ile ilgili açıklama yaptı

Şike yaptığı ulusal ve uluslararası kurumlarca tescillenmiş olan Fenerbahçe ve yöneticileri Özer Hurmacı'nın yaptığı açıklamalara cevap verdi.İmza töreninde haber61net muhabiri Emrah Paça'nın Özer'e "2010-2011 futbol sezonunun şampiyonu kimdir" şeklinde s

Fenerbahçe Özer ile ilgili açıklama yaptı

Şike yaptığı ulusal ve uluslararası kurumlarca tescillenmiş olan Fenerbahçe ve yöneticileri Özer Hurmacı'nın yaptığı açıklamalara cevap verdi.

İmza töreninde haber61net muhabiri Emrah Paça'nın Özer'e "2010-2011 futbol sezonunun şampiyonu kimdir" şeklinde sorduğu bir soruya verdiği cevap nedeniyle  Fenerbahçe internet sitesinden Özer ile ilgili açıklama yaptı.

Şikeci Kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Dün bir imza töreninde sorulan bir soru üzerine,  takımımızın formasını giydiği dönemle ilgili bir takım açıklamalarda bulunan futbolcu Özer Hurmacı'nın yorumları camiamızda büyük tepkiye neden olmuştur.

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'la ve kendisinin de terini akıttığı Fenerbahçe'nin 2010-11 sezonu şampiyonluğuyla ilgili bir takım yakışıksız söylemlerde bulunan Özer Hurmacı, konu hakkında bildiklerini derhal açıklamadığı takdirde mütferi durumuna düşecektir.

Eğer konu hakkında bir bilgisi olmadan bulunduğu ortama, giydiği formaya, yer aldığı yeni camiaya göre bu şekilde demeç veriyorsa, bu durum oyuncunun ahlaksızlığının tezahürüdür.

Kamoyunun bilgisine

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor