Fenerbahçe Ordu'yu yendi

 Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Orduspor Fenerbahçe'yi konuk etti. Karışılaşma 2-0 Fenerbahçe galibiyetiyle sonuçlandı 22'NCİ DEFA OYNADILAR Orduspor ile Fenerbahçe lig tarihinde 22’nci kez karşı karşıya geldi. Orduspor bu karşılaşmaların 3’ünü kaz

Fenerbahçe Ordu'yu yendi

 

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Orduspor Fenerbahçe'yi konuk etti. Karışılaşma 2-0 Fenerbahçe galibiyetiyle sonuçlandı
 
22'NCİ DEFA OYNADILAR
 
Orduspor ile Fenerbahçe lig tarihinde 22’nci kez karşı karşıya geldi. Orduspor bu karşılaşmaların 3’ünü kazanırken 13’ünde ise mağlup oldu. İki takımın oynadığı maçlarda 5 maç da berabere sona erdi.
 
Bu maçlarda Orduspor 10 gol, Fenerbahçe ise 27 gol aldı. Orduspor, Ordu’daki 10 maçta Fenerbahçe’ye 3 kez yenildi, 4 kez berabere kaldı, 3 kez kazandı. Orduspor, bu sezonun ilk yarısında Fenerbahçe deplasmanında 2-1 yenilmişti.
 
Ligde bu sezon hiç deplasman galibiyeti olmayan Orduspor 2’si deplasmanda olmak üzere son 3 hafta üst üste yenilerek ateş hattından çıkamadı.
 
BALKON VE TERASLAR DOLDU
 
Karşılaşmayı çok sayıda taraftar, 19 Eylül Stadı'nın çevredeki binaların balkonlarından ve teraslarından izledi.
 
SAKAT SOW OYNAMADI
 
Fenerbahçe'de sakatlığı süren kaptan Emre'nin yanı sıra Lazio maçında sakatlanan Senalgalli Moussa Sow forma giyemedi.
 
Bu arada Fenerbahçe, zorlu Orduspor deplasmanından 3 puanla döndüğü takdirde bu sezon ilk kez üstüste 4 maçını da kazanmış olacak.
 
TÜM BİLETLER TÜKENDİ
 
Kale arkası 75, maraton 90 ve kapalı tribünün 120 TL olduğu Ordu 19 Eylül Stadı'nda bütün biletler tükendi. 12 bin kişilik statta boş yer kalmadı.
 
800 GÖREVLİ
 
Karşılaşma için 550'i polis, 250'si özel güvenlik görevlisi 800 kişi görev aldı. Taraftarlar, stada arandıktan sonra içeri girebildi.
 
FORNEZZİ YEDEK
 
Orduspor kalecisi Fornezzi, zorla müsabakaya yedekler arasında çıktı. Fornezzi'nin yeek kalması taraftarlar arasında şaşkınlık yarattı.
 
FENERBAHEÇE'DE EGEMEN VE BARONİ KULÜBEDE
 
Perşembe günü İtalyan takımı Lazio'yu 2-0s mağup eden Fenerbahçe'de Egemen, Stoch, Cristian Baroni, Mehmet Topuz ve Semih, yedekler arasında sahaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler