Fenerbahçe hakemlere duacı!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-1 sona erdi.Pozisyonsuz geçen ilk yarının ardından, Fenerbahçe mücadelenin 50. dakikasında Emre Belözoğlu'nu

Fenerbahçe hakemlere duacı!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-1 sona erdi.

Pozisyonsuz geçen ilk yarının ardından, Fenerbahçe mücadelenin 50. dakikasında Emre Belözoğlu'nun penaltıdan attığı gol ile öne geçti. Geriye düştükten sonra ataklarını sıklaştıran Gençlerbirliği 81. dakikada Antal ile beraberliği yakaladı. Sarı-lacivertliler, 85. dakikada Emenike'nin yerde kalması ile bir penaltı şansı daha buldu ve Kuyt'ın ağları sarsması ile öne geçti, karşılaşma da 2-1 sonuçlandı.

Bu skorun ardından Fenerbahçe puanını 13 yaptı. Gençlerbirliği ise 8 puanda kaldı. Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecekken, Gençlerbirliği ise evinde İstanbul Başakşehirspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor