Fenerbahçe forması ile Trabzon'da gezin

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da gerçekleşen Türkiye Ferdi Gençler Boks Şampiyonası sona erdi. Bir hafta boyunca Trabzon’da devam eden bu turnuvada az kalsın bir skandala imza atılıyordu.İstanbul’dan müsabakalara katılmak üzere Trabzon’a gelen Fenerba

Fenerbahçe forması ile Trabzon'da gezin

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da gerçekleşen Türkiye Ferdi Gençler Boks Şampiyonası sona erdi. Bir hafta boyunca Trabzon’da devam eden bu turnuvada az kalsın bir skandala imza atılıyordu.

İstanbul’dan müsabakalara katılmak üzere Trabzon’a gelen Fenerbahçe Boks Kulübü kafilesine Yönetici Mahmut Uslu, “şehirde gerekli önlemler alındı.  Merkezde size otel tuttuk. Fenerbahçe eşofmanlarınızı ve formalarınızı giyin çarşıya çıkın ve gezin” dediği iddia edildi.

Trabzon merkezde bir otele yerleşen sarı lacivertli kafile, formalar ile dışarı çıkmak istediklerinde otel görevlileri tarafından uyarıldı. Görevliler “bakın Trabzonspor’un bu hafta İstanbul’da Fenerbahçe ile maçı var. Eğer böyle dışarı çıkarsanız sorun olur” ifadelerini kullanarak sporcuları uyardığı öğrenildi. F. Bahçe kafilesinin yanına gelen Trabzonlu sporcu ve antrenörler “bu şekil kentte gezmeniz sorun yaşamanıza neden olur” diyerek uyarıda bulundular.

Sarı Lacivertlilerin antrenörlerinin “İstanbul’dan ayrılmadan önce bize söylediler. Her şeyi hallettik çıkın formalarınız ile gezin. Trabzon’da sorun olmaz diye. Bizimde kafamız karıştı. Diğer turnuvalara geldiğimizde merkezde değil Maçka yada Rize’de kalıyorduk. Şimdi neden böyle bir uygulama yaptılar bizde anlamadık” şeklinde konuştu.

Trabzonlu yetkililerin uyarıları üzerine kafile 19 Mayıs Spor Salonuna farklı eşofmanlar ile gidip geldiği öğrenildi.

Haber: Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor