Fenerbahçe evinde kazandı

 Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı-lacivertliler 4-1'lik skorla kazandı.Bursaspor maçın henüz 2. dakikasında Stanislav Sestak ile öne geçerken, Fenerbahçe 12. dakikada Emre Belözoğlu, 50. dakikada Raul Meireles, 75. dakikada Dirk Kuyt ve

Fenerbahçe evinde kazandı

 Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı-lacivertliler 4-1'lik skorla kazandı.

Bursaspor maçın henüz 2. dakikasında Stanislav Sestak ile öne geçerken, Fenerbahçe 12. dakikada Emre Belözoğlu, 50. dakikada Raul Meireles, 75. dakikada Dirk Kuyt ve 88. dakikada Moussa Sow'un ayağından bulduğu gollerle mücadeleden 4-1 galip ayrıldı.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe puanını 43'e yükseltti , Bursaspor ise 37 puan ile 4. sırada yer aldı.

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe deplasmanda ligin üst sıralarını hedefleyen bir başka ekip olan Antalyaspor deplasmanına konuk olacakken, Bursaspor ise evinde Trabzonspor'u ağırlayacak.

KADIKÖY'DE TARTIŞMALI KARAR! (2.SAYFADA)

KADIKÖY'DE TARTIŞMALI KARAR!

51. dakikada altıpas içine yükselen topa Bursaspor kalecisi Carson ve Sow birlikte yükselmişti. Carson'ın elinden kaçırdığı topu Meireles boş kaleye gönderdi.

Golden sonra yan hakem Muhittin Gürses, yerinde sabit kalırken, orta hakem Tolga Özkalfa golü vermişti. Bursasporlu futbolcular, pozisyonda faul yapıldığını itirazında bulunarak yan hakemin yerinde kalmasını Özkalfa'ya işaret etmişti.

Bir süre yardımcısıyla konuşan Özkalfa, kararında bir değişiklik yapmadı ve oyunu santra vuruşuyla başlatarak maçın seyrini değiştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor