Fenerbahçe bir "Hödük" gibi...

Trabzonspor Fenerbahçe maçının hükmen sarı lacivertli takımın lehine sonuçlanmasının ardından yaşanan gerilim devam ediyor. Fenerbahçe'nin resmi twitter hesabından yayınlanan mizah anlayışına uymayan ahlaksız görsel kendi medyaları tarafından da tepki ile

Fenerbahçe bir "Hödük" gibi...
Trabzonspor Fenerbahçe maçının hükmen sarı lacivertli takımın lehine sonuçlanmasının ardından yaşanan gerilim devam ediyor.
 
Fenerbahçe'nin resmi twitter hesabından yayınlanan mizah anlayışına uymayan ahlaksız görsel kendi medyaları tarafından da tepki ile karşılandı. Fenerbahçeli Hasan Ali Atasoy ise bu hareketi "Hödük" , ahmakça gibi sert ve yerinde sözlerle eleştirdi. Mehmet Demirkol ise yapılanın saygısızlık olduğunu söyledi.
 
"ÖZÜR DİLENMELİ"
 
Fenerbahçe'nin özür dilemesi gerektiğini belirten Mehmet Demirkol, "Kurumlar rakiplerinin sembol ve simgeleriyle dalga geçemezler. Bu en basitinden saygısızlıktır. Bunu taraftar yapsa dahi hoş karşılanmayacak bir olay. Ayrıca espri seviyesi ve kompozisyon da son derece seviyesiz. Ben yönetimin onayıyla yapılmış bir hareket olduğunu sanmıyorum. Herhalde bir kendini bilmezin işidir. Fenerbahçe’nin bu konuda bir özür dileyeceğini düşünüyorum" dedi.
 
"HÖDÜK BİR 'HOLİGAN' GİBİ..."
 
F.Bahçe'yi çok sert ifadelerle eleştiren, sarı-lacivertli camianın sevdiği isimlerden Hasan Ali Atasoy, "Kimin yaptığından çok kimin sipariş verdiği ya da onayladığı önemli. Neresinden bakarsanız bakın ahmakça! Bir kulüp kendi resmi hesabından hödük bir ‘holigan’ gibi böyle bir resim paylaşabilir mi? Bu yapılan şey şiddetten başka neye hizmet eder? Bunu siparişleyip onayını veren derhal özür dilemelidir. Dilemezlerse işine/görevine son verilmelidir. Bu kararla ilgili dalga geçilebilecek tek kurum, bariz bir skandala imza atan TFF’dir." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler