Fenerbahçe-Beşiktaş maçında kan aktı

Yeşil sahalarda sürekli spor teröristliği yapan fenerbahçe taraftarı bu seferde salon sporlarını birbirine karıştırdı.İzmir'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan erkekler voleybol maçı öncesinde iki takım taraftarları arasında arbede yaşandı.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında kan aktı

Yeşil sahalarda sürekli spor teröristliği yapan fenerbahçe taraftarı bu seferde salon sporlarını birbirine karıştırdı.

İzmir'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan erkekler voleybol maçı öncesinde iki takım taraftarları arasında arbede yaşandı. Gündoğdu Meydanı'nda yaşanan arbedede 2 Beşiktaş taraftarı bıçakla yaralandı.

Erkekler 1. Voleybol Ligi Klasman maçında İzmir'de karşı karşıya gelecek Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın taraftarları, maç öncesinde birbirlerine girdi. İzmir'in Alsancak semtinde bulunan ezeli rakiplerin taraftarları arasında, iddialara göre önce sözlü tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp yerini kavgaya bırakırken, olayda bıçaklar konuştu. Beşiktaşlı taraftarların biri karnından, diğeri de bacağından bıçaklanırken, yaralılar Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Güvenlik güçleri, olayın meydana geldiği Gündoğdu Meydanı ve maçın oynanacağı Alsancak Voleybol Salonu önünde geniş güvenlik önlemi alırken, yaralıların durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler