Fenerbahçe Batum'dan gelmek istemiş

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye Süper Liginin 2’nci Haftasında Rize deplasmanına gelen Fenerbahçe SK, yönetimi daha ligin başında gerginlik yaratmaya başladı. Rize’ye gelmeden 7 gün önce Trabzon ve Rize emniyet müdürlüklerine kafile hakkında bilgi gönde

Fenerbahçe Batum'dan gelmek istemiş

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye Süper Liginin 2’nci Haftasında Rize deplasmanına gelen Fenerbahçe SK, yönetimi daha ligin başında gerginlik yaratmaya başladı. Rize’ye gelmeden 7 gün önce Trabzon ve Rize emniyet müdürlüklerine kafile hakkında bilgi gönderen Sarı Lacivertli kulübün yöneticileri üst düzey güvenlik önlemi istedikleri bildirdi. Yöneticilerden bazıları ise; Emniyet Genel Müdürlüğü ile irtibata girdikleri bilgisine ulaşıldı.

Aziz Yıldırım, Rize’ye Gürcistan üzerinden gitmek teklifinde de bulunduğu öğrenildi. Türkiye ve Gürcistan arasında vize uygulaması bulunmadığından iddiaya göre; Yıldırım ve kulübün bazı yöneticileri Batum üzerinden Rize’ye gitmeyi planladıkları ortaya çıktı. Yetkililerin sonradan Batum üzerinden gitmekten vazgeçtikleri Rize ve Trabzon İl Emniyet müdürlüklerine yolculuğun gerçekleşeceği anda kendilerine üst düzey koruma sağlanması ricasında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler