Fenerbahçe Antep'i yendi!

Spor Toto Süper Ligi'nin 2'nci haftasının açılış maçında Gaziantepspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 berabere biten maçın ikinci yarısında daha atak oynayan Fenerbahçe sonuca gitmesini bildi.Kaptan Alex'in ayağından bir gol daha bulan

Fenerbahçe Antep'i yendi!

Spor Toto Süper Ligi'nin 2'nci haftasının açılış maçında Gaziantepspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 berabere biten maçın ikinci yarısında daha atak oynayan Fenerbahçe sonuca gitmesini bildi.

Kaptan Alex'in ayağından bir gol daha bulan sarı lacivertlilerde, yeni transfer Bıenvenu farkı ikiye çıkaran golü attı. Maç sonunda 3 puanı alan takım, Fenerbahçe oldu. Öte yandan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de ikinci yarıda stada gelerek maçı izledi.

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Muhittin Gürses,

Gaziantepspor: Karcemarskas, Serdar, Dany, Emre, Ivan, Orhan, Binya, Wagner, Popov, Olcan, Cenk.

Fenerbahçe: Volkan, Bekir, Bilica, Yobo, Ziegler, Alex, Baroni, Mehmet Topuz (Dk. 33 Uğur Boral), Selçuk, Caner, Semih.

Goller: Dk. 28 Olcan (Gaziantepspor) Dk. 34, Dk.54 Alex, Dk. 80 Bienvenu (Fenerbahçe)

Sarı Kart: Dk. 25 Alex, Dk. 32 Semih, Dk. 52 Uğur Boral (Fenerbahçe), Dk. 70 Dany, Dk. 75 Serdar Kurtuluş (Gaziantepspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor