Fenerbahçe Amedspor'u devirdi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Fenerbahçe, taraftarı önünde AmedSportif'i konuk etti. 90 dakika sonunda sarı-lacivertli ekip sahadan 3-1'lİk galibiyetle ayrıldı ve adını yarı finale yazdırmayı başardı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goll

Fenerbahçe Amedspor'u devirdi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Fenerbahçe, taraftarı önünde AmedSportif'i konuk etti. 90 dakika sonunda sarı-lacivertli ekip sahadan 3-1'lİk galibiyetle ayrıldı ve adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Mehmet Topuz, Fernandao ve Nani kaydetti. Amed Sportif'in tek golünü Kamil attı.

Fenerbahçe, yarı finalde Beşiktaş'ı eleyen Torku Konyaspor eşleşti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ligde oynanan Beşiktaş derbisinin ardından Amed Sportif maçında bazı değişikliklere gitti. Pereira, o karşılaşmada 11'de maça başlayan Volkan Demirel, Diego, Van Persie, Gökhan, Volkan Şen, Josef ve Caner'i bu kez tercih etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler