Fener ya okumadı ya anlamadı!

Önce Aziz Yıldırım ve kulüp yöneticilerin tutuklanması ardından da Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi...Tüm bu süreçte yaşananları kendi köşesinde izleyen Ali Şen, yaşananları ve yapılan hataları  Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat'a de

Fener ya okumadı ya anlamadı!

Önce Aziz Yıldırım ve kulüp yöneticilerin tutuklanması ardından da Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi...

Tüm bu süreçte yaşananları kendi köşesinde izleyen Ali Şen, yaşananları ve yapılan hataları  Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat'a değerlendirdi.

Şen, yıllarını verdiği Fenerbahçe'yi eleştirirken sözünü de sakınmadı.

"Fenerbahçe yönetimi krizi iyi yönetemedi" diyen Ali Şen, şike soruşturmasının dayandırıldığı yasayı hatırlatarak sözlerini sertleştirdi:

"Fener yönetimi bu yasayı ya okumadı ya da anlamadı."

Efsane başkan Şen'in taraftarı da kesin dille uyardı:

"Asla fevri hareket etmeyin!"

KRİZ İYİ YÖNETİLEMEDİ

Şen'e göre Fenerbahçe'nin şike iddiaları ardından yaptığı en büyük hata yola strateji belirlemeden çıkmış olması.

"Kulübün akil adamları, tecrübeli insanlar, eski başkanlar derhal toplantıya çağrılmalıydı" diyen Şen, konuşmasını "Fener yönetimi bir şeyi göremedi" diyerek sürdürdü.

SUÇLAMA ÇOK BÜYÜK

Fenerbahçe'ye yöneltilen suçlamaların ciddiyetinin de altını çizen Şen, "Suçlanan Fenerbahçe... Ve suçlama da çok büyük. Şampiyonluğun şikeyle alındığı, anlaşmalı maçlar oynandığı, sporla bağdaşmayan iş ve ilişkiler olduğu iddiaları var. Ve soruşturma 2011 Nisan'ın da çıkan yasaya göre yapılıyor... Fener yönetimi bu yasayı ya okumadı ya da anlamadı. Fener yönetimi derhal bir kriz masası oluşturmalı... Hemen... Gecikmeden."

TARAFTARA MESAJLAR

Ali Şen'in Fenerbahçe taraftarına yaptığı uyarılar ise önemliydi. Taraftara 'sakin olun' çağrısı yapan Şen, UEFA'nın protesto edilmesinin tehlikelerinden de bahsetti.

-Asla fevri hareket etmeyin
-Yönetim Kurulu'nun ve Ali Koç'un görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına güvenin.
-Her zamankinden fazla kulüp ürünlerinden alın... Taraftar kartı sahibi olun.
-Stadyumları tıklım tıklım doldurun.
-Futbolcuların, Hoca'nın ve yönetimin yanında olun.
-UEFA'ya karış protesto mu? Sakın Ha.. Ne İsviçre'de UEFA'nın merkezinde ne de Türkiye'de UEFA'ya karşı sakın gösteri yapmayın.
-Aksi halde bugüne kadar başımıza gelmeyen olaylar gerçekleşir ve UEFA Disiplin Kurulu'na sevkediliriz ki... İşte o zaman işimiz çok daha kötü olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler