Fener tur atladı

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe ile Çek Cumhuriyeti ekibi Viktoria Plzen karşı karşıya geldi. 1-0'ın rövanşında Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.Fenerbahçe, 42. dakikada Salih Uçan'ın ayağından ge

Fener tur atladı

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe ile Çek Cumhuriyeti ekibi Viktoria Plzen karşı karşıya geldi. 1-0'ın rövanşında Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe, 42. dakikada Salih Uçan'ın ayağından gelen golle 1-0 öne geçti. İlk yarısı bu skorla biten karşılaşmada Viktoria Plzen, 61. dakikada Darida ile eşitliği yakaladı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 1-1 sonuçlandı. Bu sonuçla Fenerbahçe, çok zorlandığı maçta çeyrek final biletini kaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler