Fener taraftarlarının haykırışları...!

"Bütün futbolcuları satmaya, yardım kampanyaları düzenlemeye ne gerek var? Fiilen başkan görüntüsü çizen Ali Koç'tan bizleri aydınlatmasını bekliyoruz"Antu.com’dan yönetime “şeffaf olun” çağrısı. Yayınlanan bildiride, “Biz Fenerbahçeliler’in bayram görece

Fener taraftarlarının haykırışları...!

"Bütün futbolcuları satmaya, yardım kampanyaları düzenlemeye ne gerek var? Fiilen başkan görüntüsü çizen Ali Koç'tan bizleri aydınlatmasını bekliyoruz"

Antu.com’dan yönetime “şeffaf olun” çağrısı. Yayınlanan bildiride, “Biz Fenerbahçeliler’in bayram görecek hali yok. 3 Temmuz’dan beri içimiz yanıyor. Yaşadığımız ızdırap, Şampiyonlar Ligi’nden men edilmemizle katmerlendi. Biz Fenerbahçeyiz, büyük camiayız. Bütün bu acıları aşarız. Ancak başımızdakilere inanmamız ve güvenmemiz şartıyla. Yaşadığımız son gelişmeler hepimizi şaşırtıyor. Şampiyonlar Ligi`nden men edilmemizin ardından futbolcular satılmaya, yardım kampanyaları düzenlenmeye başlandı. Şimdi soruyoruz, bütün bunlar neden oluyor?

Büyük gelir kapısı olan Şampiyonlar Ligi’ne katılmıyoruz, büyük para kaybettik ama biz Devler Ligi’ne her sene katılan bir kulüp değiliz, elimizdeki en değerli futbolcuları satacak bir kulüp hiç değiliz. Federasyon küme düşürülme isteğimizi kabul etmediğine ve bu sene Süper Ligde oynayacağımıza göre para eden bütün futbolcuları satmaya, yardım kampanyaları düzenlemeye ne gerek var?

Yönetimden, bunun nedenlerini taraftarlarla hemen paylaşmasını bekliyoruz. Olağanüstü kongre kararını, futbolcuları neden sattığımızı, neden yardım kampanyaları düzenlediğimizi açıklamak, yönetimin boynunun borcudur. Resmen olmasa da fiilen kulübümüzün başkanı görüntüsü çizen Ali Koç’tan bizleri aydınlatmasını bekliyoruz. İki aydır kâbuslar içinde yaşayan milyonların buna hakkı var” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor