Fener taraftarına metris yasağı!

Şike soruşturması kapsamında Metris T1 Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbaahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini ziyarete gelen kızlarından çok önemli bir şey istemişti.YÖNETİMDEN KANARYA YASAĞI Güvercinlere olan düşkünlüğüyle bilinen Başkan, kızlar

Fener taraftarına metris yasağı!

Şike soruşturması kapsamında Metris T1 Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbaahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini ziyarete gelen kızlarından çok önemli bir şey istemişti.

YÖNETİMDEN KANARYA YASAĞI
Güvercinlere olan düşkünlüğüyle bilinen Başkan, kızları Hande Gamgam ve Gülşah Gordi'yle damatları Mehmet Gamgam ve Murat Gordi'ye, 'Kanlıca'daki evimde bulunan güvercinlerime iyi bakın' tavsiyesinde bulunmuştu.

F.Bahçeli taraftarlar, Başkan Aziz Yıldırım'a güvercin yerine Kanarya hediye ederek moral vermek istediler. Başkan'a hapiste yoldaş olması için seçilen iki kanarya önceki gün taraftarlarca cezaevine götürüldü. Ancak cezaevi yönetimi kuşların içeri girmesine izin vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor