Fener resmi başvuruyu yaptı!

Fenerbahçe, TFF'ye kulübün bir alt lige düşürülmesi talebini iletti. Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, "Federasyon ile Fenerbahçe'nin bir alt ligde oynaması için yardım istedik" açıklamasında bulundu.UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımı men edildikten sonra Bank

Fener resmi başvuruyu yaptı!

Fenerbahçe, TFF'ye kulübün bir alt lige düşürülmesi talebini iletti. Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, "Federasyon ile Fenerbahçe'nin bir alt ligde oynaması için yardım istedik" açıklamasında bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımı men edildikten sonra Bank Asya 1. Lig'de oynama isteğini dile getiren Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bu isteğini iletmek için harekete geçti.

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyesi Alaeddin Yıldırım, bu amaçla TFF'nin İstinye'deki merkez binasına geldi.

Ali Koç ve Alaeddin Yıldırım, TFF binasına girişte herhangi bir açıklama yapmazken, TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ da Fenerbahçeli yöneticilerden önce binaya giriş yaptı.

Fenerbahçe Asbaşkanları Ali Koç ve Ali Yıldırım, Federasyon'dan ayrılırken bir basın açıklaması yaptı.

Açıklamada Ali Koç şöyle dedi:

"Federasyondan bize yardımcı olmalarını ve tüm bu şartlar altında Fenerbahçe'nin bir alt ligde oynayıp oynayamamasının irdelenmesini ve bu doğrultuda bunun yollarının istişare edilmesini konuştuk.

İleriye dönük olarak Federasyon'dan yardım etmesini ve kararımıza saygı duymasını talep ettik.

Öğleden sonra ekipler bir araya gelerek bize görüş belirtecekler. Bundan sonra da biz bu görüşler sonucunda ne yapıp yapmayacağımızı görüşeceğiz.

Kocaman, Alex , Emre ve Volkan'ın basın toplantısının saati değişti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, futbolculardan Alex de Souza, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in bugün düzenleyeceği basın toplantısının saati değiştirildi.

Can Bartu Tesisleri'nde daha önceden saat 13.00'da başlayacağı duyurulan basın toplantısının bugün 14.00'da başlayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler