Fener maçı tekrarlanmalı!

Trabzonspor Başkanı, süreçle ilgili bundan sonraki yol haritalarını ve ligdeki beklentilerini anlattı. Hacıosmanoğlu, Fener maçı için TFF'den beklentilerini ise 2 kelime ile özetledi. İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarını;  ‘UEFA aslında diyor ki...’ “UEF

Fener maçı tekrarlanmalı!
Trabzonspor Başkanı, süreçle ilgili bundan sonraki yol haritalarını ve ligdeki beklentilerini anlattı. Hacıosmanoğlu, Fener maçı için TFF'den beklentilerini ise 2 kelime ile özetledi.
 
İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarını;
 
 
‘UEFA aslında diyor ki...’
 
“UEFA yetkililerinin sözlerini doğru okumak lazım diye başından beri söylüyorum. Yüz yüze görüşmelerimizde de söyledikleri aynı şeyler zaten... Ceza konusunun kapandığını biliyoruz, ekstra bir ceza beklentimiz de yok. Bizim beklentimiz ulusal federasyon durumundaki UEFA’nın yerel federasyonlara verdiği, ‘birlikte hareket etme’ mesajı. Buna uyulması gerekiyor diyor. Uymasanız da olur diye bir durum yok yani...”
 
‘Bizde geri vites yok’
 
“Üstelik bizim ne yoğunlukta çalıştığımızı herkes bilmeyebilir. Ancak camiamızın içi rahat olsun. Bu zamana kadar yapılmayanları yapıyoruz. Çok önemli avukatlar ve bürolarla anlaştık. Hatta alanında uzman bir Avrupalı  hukuk bürosunun avukatı bize bir rakam yazdı, “Bu sadece benim masraflarım için, gerisini davayı kazanınca alırım. Ancak size bu konuda çok baskılar olabilir geri çekin davanızı diye. Bunlara dik durabilecekseniz anlaşalım, yoksa uğraşmayalım” dedi. Bizi Türkiye’de tanırlar ama Avrupa’da bilmeyenler için normal bir soruydu. Bizim doğuştan geri vites dişlimiz kırık, bu davadan vazgeçmeyiz. Ve bakın göreceksiniz neler olacak...”
 
‘Malzeme vermeyelim yeter’
 
 
“Emek hırsızları eylem yapıyor, Anıtkabir’e gidip Ata’nın defterine mesajlar yazıyor. Sonra insanlar biz konuşunca susmamızı bekliyor. Böyle bir şey olabilir mi? Hak ve Hakka inanan kim varsa, doğru tekdir gerçeğinden hareketle bizim davamızın yanında olur. Bunun içine kimi dahil ederseniz edin. Benim taraftarıma, camiama mesajım, sağduyu bir şekilde, tek yumruk olarak tepkilerimizi dile getirmek. Bizi kötü göstermek isteyenler çok, onlara malzeme vermeyelim...”
 
‘Evet, borcumuz var ama...’
 
“Trabzonspor’dan nemalanan, hak etmediği çıkarlar sağlayan insanlar vardı, biz onların yolunu kestik. Şimdi o insanlar bulduğu her platformda bizleri eleştiriyor. Eleştiriye açığız orada bir sorun yok ama, yalana-dolana tahammül edemiyorum. Malouda için bir şeyler uyduruldu günlerce konuşuldu. Sonra yazılıyor, neymiş ben paramız yok diye transfer yapamadığımızı itiraf etmişim. Paramız var ama sokağa atmadık. Görüştüğümüz kulüpler, önerdiğimiz paralar ortada. Malouda işine gelince... Net söylüyorum, toplamda şu an takıma borcumuz 5-6 milyon TL. Bu rakamlardan daha az borcu olan rakibimiz mümkün değildir. Trabzonspor’da da son dönemler için bu borç, borç bile sayılmaz...”
 
‘Sportif başarı seneye’
 
“Tüm maçlarımızı da kazansak sportif olarak kendimizi başarılı bulmam. Ancak bir geçiş sezonu yaşıyoruz. Bazı sıkıntılar normal. Asıl çıkışı gelecek sezon için planlıyoruz. Kadroda ciddi değişiklikler, gelişmeler olacaktır. Trabzonspor sevdalılarının bizlerden ne beklediğini biliyorum. Gerekeni de yapacağız. Trabzonspor’un ahengini bozan, bizimle aynı ruhu paylaşmayanlar gidecek, yerine bizimle bu yolda yürüyecekler gelecek...”
 
‘Fener maçı tekrarlanmalı’
 
“Tahkim görüşmesi ertelendi. Oradan ne sonuç çıkar kestirmek zor. Ancak biz o kadar maç ceza alacak bir tablo görmüyoruz. Evet, o gece bazı taraftarlarımız asla kabul edemeyeceğimiz işler yaptı, Trabzonspor’a zarar verdi. Ancak cezası bu değil. Federasyondan beklentimiz kaldığı yerden tekrar olacak. Biz bunu o gece hakeme de söyledik, boşaltalım hemen tribünleri, devam edelim diye. Tekrar kararı en adil olanıdır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler