Fener ligden çekiliyor mu

Ali Koç'un açıklaması şöyle:Dün yaptığımız basın açıklaması doğrultusunda federasyondan Fenerbahçe'nin bir alt ligde oynayıp oynamaması konusunu konuştuk. Bu bağlamda federasyondan F.Bahçe'nin içinde bulunduğu durum göz önünde bulunduğu için bu camiaya da

Fener ligden çekiliyor mu

Ali Koç'un açıklaması şöyle:

Dün yaptığımız basın açıklaması doğrultusunda federasyondan Fenerbahçe'nin bir alt ligde oynayıp oynamaması konusunu konuştuk. Bu bağlamda federasyondan F.Bahçe'nin içinde bulunduğu durum göz önünde bulunduğu için bu camiaya daha fazla zarar verilmeden saygı duyularak, en doğru ve gerçekçi şekilde Fenerbahçe'nin bir alt ligde oynayıp oynayamamasının bir şekilde irdelenmesini konuştuk, dertleştik, yardımlarını istedik. Bu bir isyan değil. İleriye dönük olarak futbol ailesinin paydaşları olarak, federasyondan bize bu konuda yardım etmesini istihram ettik.

Yaptığımız görüşmeden sonra iki tarafın kurmayları bir araya gelecek ve bize görüş belirtecekler. Bu görüş doğrultusunda neler yapıp yapamayacağımızı istişare edeceğiz. Bu çok büyük bir olay, tüm Türkiye için en hayırlı kararın verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. UEFA kararları ile ilgili öfkemiz yapılanlar değil, yapılmayanlarla ilgili. Anrtık şu oldu, bu oldu demeyeceğiz. Dün verdiğimiz karar doğrultusunda, hangi süreçlerden geçilerek bir alt ligde mücadele edip edemeyeceğimiz istişare edeceğiz. Bu karar hafta başında açıklanmasını bekliyoruz ama önümüzdeki haftanın bayram olması bizim adımıza bir talihsizlik."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor