Fener küme düşünce ne olacak!

Ancak bundan, F.Bahçe’yi ağırladıkları maçlarda büyük gelir elde eden Anadolu kulüpleri de darbe yiyecek.Şike konusundaki adli soruşturma devam ederken herkesin sorduğu soru şu: Fenerbahçe Bank Asya 1. Lig’e düşürülürse ne olacak?Sarı lacivertliler için b

Fener küme düşünce ne olacak!

Ancak bundan, F.Bahçe’yi ağırladıkları maçlarda büyük gelir elde eden Anadolu kulüpleri de darbe yiyecek.

Şike konusundaki adli soruşturma devam ederken herkesin sorduğu soru şu: Fenerbahçe Bank Asya 1. Lig’e düşürülürse ne olacak?

Sarı lacivertliler için bu senaryo tam bir kabus gibi. Fenerbahçe, küme düşmesi halinde en azından 140 milyon TL’den olacak. Bu rakam Şampiyonlar Ligi’nden gelecek gelirin iptal olacağı da düşünülürse 200 milyon TL’ye kadar çıkacak.

Ayrıca Fenerbahçe Sportif A.Ş.’nin borsada 550 milyon TL civarında olacağı hesaplanan kaybı da eklendiğinde fatura 750 milyon TL’yi bulacak. Bu da sarı lacivertlilerin ekonomik anlamda da çok büyük bir çöküş yaşaması anlamına gelecek. İşte sarı lacivertlilerin ligden düşürülürse kaybedecekleri…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler