Fener kıvırmaya başladı

Şike yapmaktan 6 yıl 3 ay ceza alan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım tüm Türkiye’nin önünde  kulüpleri tehdit ederek havuzdan çekileceklerini  söyledi, ancak  pabuç pahalı gelince kıvırmaya başladı.Fenerbahçe Divan Kurulunda konuşan  ve Havuzdan çekilecek

Fener kıvırmaya başladı

Şike yapmaktan 6 yıl 3 ay ceza alan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım tüm Türkiye’nin önünde  kulüpleri tehdit ederek havuzdan çekileceklerini  söyledi, ancak  pabuç pahalı gelince kıvırmaya başladı.

Fenerbahçe Divan Kurulunda konuşan  ve Havuzdan çekileceklerin net bir şekilde açıklayan Aziz Yıldırım havuzu bozmanın cezasının altı yıl olduğunu öğrenince her zaman ki gibi U dönüşü yaptı.

 

Fenerbahçe kulübünden bu gün yapılan açıklamada Aziz Yıldırımın Havuzdan çekiliriz şantaj  ve blöfünün işi yaramadığı anlaşıldı.

 

İŞTE FENER’İN ÇARK ETTİĞİ AÇIKLAMA

"Başkanımızın açıklamalarında Fenerbahçe'nin havuz sistemini tek taraflı olarak sona erdirme beyanı bulunmamaktadır. Açıklamalarda ısrarla ve önemle belirtilen husus, Fenerbahçe başkan ve yöneticilerinin adil yargılanma hakkına açıkça müdahale eden bazı kulüp başkan ve yöneticilerinin yargılamayı etkileyen eylem ve beyanlardan kaçınmayarak Fenerbahçe'nin marka değerine zarar verme yönündeki eylemlerinin sonlandırılmasına yöneliktir.

 

Açıklamalarda değinilen ana unsur, bu eylem ve tasarrufta bulunan kişi ve kurumların havuz sistemi içerisinde menfaat birliği yaptıkları Fenerbahçe'ye karşı oluşturdukları bu çelişki ve tutarsızlık içeren mevcut durumun bir an evvel giderilmesine yöneliktir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler