Fener kazandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, (A) Grubu'ndaki 3. maçında Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile karşı karşıya geldi.Karşılaşma konuk Fenerbahçe'nin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. Sarı lacivertli ekibin golleri 10. dakikada

Fener kazandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, (A) Grubu'ndaki 3. maçında Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma konuk Fenerbahçe'nin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. Sarı lacivertli ekibin golleri 10. dakikada Gökhan Gönül, 79. dakikada Moussa Sow ve 80. dakikada Cristian Baroni'den gelirken, Bursaspor'un gollerini 59. dakikada Pinto, 70. dakikada ise Gökhan Gönül (K.K.) kaydetti.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 63. dakikada Baroni ve Sow'u aynı anda oyuna alarak, bir anlamda maçın kaderini değiştirdi. Karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım, 75. dakikada Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ı tribüne gönderdi.

Fenerbahçe bu sonuçla A Grubu'ndaki puanını 9'a çıkarırken, Bursaspor ise 3 puanda kaldı.

İki ekipten Fenerbahçe 30 Ocak'ta Sivasspor deplasmanına giderken, Bursaspor ise 29 Ocak'ta 1461 Trabzon ile deplasmanda karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor