Fener istemişti, şikeci çıktı! "Şaşırmadık!"

Fransa Lig-1'de kümede kalma mücadelesi veren Ajaccıo ile Montpellıer'i karşı karşıya getiren maçta akıllara durgunluk veren bir pazarlık yaşandı.KALECİYLE ANLAŞTILARMontpellıer'in kazandığı penaltı atışı için devre arasında şike etiketi üzerine yapışan F

Fener istemişti, şikeci çıktı! "Şaşırmadık!"

Fransa Lig-1'de kümede kalma mücadelesi veren Ajaccıo ile Montpellıer'i karşı karşıya getiren maçta akıllara durgunluk veren bir pazarlık yaşandı.
KALECİYLE ANLAŞTILAR

Montpellıer'in kazandığı penaltı atışı için devre arasında şike etiketi üzerine yapışan Fenerbahçe'ye gelmesi gündemde olan Belhanda beyaz noktaya geldi. O sırada rakip kaleci ile açıkca işaretleşti. Sağa atacağım dedi. Kaleci onayladı. Atıştan önce kaleci bu kez eliyle sağ tarafı gösterdi. Belhanda atışı yaptı ve kaleci topu kucakladı. maçı Ajacıo 2-1 kazandı..
GÖZLER PLATİNİ'DE

Fransa Canal+ televizyonu bu pazarlık anını kaydetti. Şimdi gözler Fransa Futbol Federasyonu ile şikeye karşı savaş açan UEFA Başkanı Michel Platini'ye çevrildi. Maç oynanalı 1 hafta oldu. Hala ses seda yok!

Tartışma yaratan o pozisyonu izlemek için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor