Fener için 2. inceleme bekleniyor!

UEFA'nın talimatı doğrultusunda bugün yapılacak kura çekimi öncesi Şampiyonlar Ligi'ne katılması yasaklanan Fenerbahçe'ye şimdilik bir ceza verilmesinin söz konusu olmadığı bildirildi.Şike soruşturmasında hukuki sürecin aylar süreceğini ilk ağızdan öğrene

Fener için 2. inceleme bekleniyor!

UEFA'nın talimatı doğrultusunda bugün yapılacak kura çekimi öncesi Şampiyonlar Ligi'ne katılması yasaklanan Fenerbahçe'ye şimdilik bir ceza verilmesinin söz konusu olmadığı bildirildi.

Şike soruşturmasında hukuki sürecin aylar süreceğini ilk ağızdan öğrenen Cornu'nun raporu doğrultusunda UEFA'nın, Futbol Federasyonu tarafından yapılacak ikinci incelemenin sonucunu bekleyeceği ifade edildi. UEFA ise federasyonun kararından sonra ilgili kulüp veya kulüpleri Yunanistan örneğinde olduğu gibi asgari 5 yıl Avrupa kupalarından men edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor