Fener evinde kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaştı.  Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 kazandı.Son dönemde başarılı sonuçlar alan sarı-lacivertlil

Fener evinde kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaştı.  Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 kazandı.

Son dönemde başarılı sonuçlar alan sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri, sakatlığını atlattıktan sonra formasına kavuşan Kamerunlu forvet Pierre Webo ve Senegalli yıldız Moussa Sow kaydetti.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe, puanını 49'a çıkardı ve 2. sıradaki yerini korudu. Ligden düşmemenin mücadelesini veren Akhisar Belediyespor ise 26 puan ile 17. sırada kalarak ligde kalma yarışında ağır yara aldı.

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe deplasmanda ligden düşme korkusu yaşayan Orduspor ile karşılaşacakken, Akhisar Belediyespor ise evinde Trabzonspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor