Fener daha çok penaltı kullanıyor!

Spor Toto Süper Lig'de 30 haftalık periyot geride kalırken; son 4 haftaya Fenerbahçe ve Trabzonspor 70'er puanla kafa kafaya girdi. Pazar günü İzmir Atatürk Stadı'nda Bucaspor karşısında 3-1 geriye düşmesine rağmen karşılaşmayı 5-3 galip tamamladı ve Trab

Fener daha çok penaltı kullanıyor!

Spor Toto Süper Lig'de 30 haftalık periyot geride kalırken; son 4 haftaya Fenerbahçe ve Trabzonspor 70'er puanla kafa kafaya girdi.

 

Pazar günü İzmir Atatürk Stadı'nda Bucaspor karşısında 3-1 geriye düşmesine rağmen karşılaşmayı 5-3 galip tamamladı ve Trabzonspor'un Eskişehirspor deplasmanında iki puan bıraktığı haftada liderlik koltuğuna oturdu.

 

Bordo mavili camiada Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı tartışma konusu oldu. En son penaltısını 12 Aralık 2009 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında atan Trabzonspor, kendilerine penaltı çalınmamasına itiraz ederken; sarı lacivertli takıma beyaz noktanın  daha kolay gösterildiğinden yakındı.

 

12 ARALIK 2009'DAN BUGÜNE...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta maçında sahasında Bucaspor ile oynadığı karşılaşmada ikinci golü Colman'ın penaltısıyla bulurken; bir sonraki hafta İstanbul Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup ettiği maçta ikinci golü Burak Yılmaz'ın penaltısıyla kaydetti. 12 Aralık 2009 tarihinde oynanan İBB mücadelesinden bu yana bordo mavili ekip beyaz noktayı göremedi.

 

Fenerbahçe ise aynı süre zarfında 4 kez penaltı noktasına gitti. Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasından 30. haftası aralığı baz alındığında sarı lacivertliler, şampiyonluk mücadelesi verdiği rakibinden daha fazla penaltı kullandı

 

30 HAFTALIK PERİYOT

Ligde 30 haftalık bölüme bakıldığında ise Fenerbahçe'nin kullandığı penaltılarda Trabzonspor'a üstünlüğü göze çarpıyor. Fenerbahçe 7 kez beyaz noktaya giderken; bunların 6'sında meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bordo mavili ekip ise 4 kez penaltı atışı kullanırken; bunların 3'ünde fileleri havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor