Federasyonu şok eden istifa!

Spor yazarı Ahmet Çakar'ın bir süre önce G.Saray'ın Avrupa maçlarında hakem ayartmakla suçladığı Türkiye Futbol Federasyonu'nun tecrübeli isimlerinden Sami Çölgeçen sabah saatlerinde istifasını sundu...Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın tar

Federasyonu şok eden istifa!

Spor yazarı Ahmet Çakar'ın bir süre önce G.Saray'ın Avrupa maçlarında hakem ayartmakla suçladığı Türkiye Futbol Federasyonu'nun tecrübeli isimlerinden Sami Çölgeçen sabah saatlerinde istifasını sundu...

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın tarihe geçen televizyon bağlantısının gündemindeki isim olan Çölgeçen, "Görevden alınmadım, kendim bıraktım" dedi.

YAPILAN VATAN HAİNLİĞİ
Türkiye Futbol Federasyonu bu sabah saatlerinde genel sekreterliğe verilen sürpriz istifa mektubu ile şok oldu...

Futbol federasyonu çatısı altında yaklaşık 20 yıldır görev yapan TFF'nin "Sami abisi" Çölgeçen, mesai arkadaşlarıyla gözyaşları içinde vedalaşarak İstinye'deki merkezden ayrıldı.

Sporx.com'un haberine göre, Spor yazarı Ahmet Çakar'ın kendisiyle ilgili bir süredir gündeme getirdiği iddialar konusunda bugüne kadar tek kelime dahi cevap vermeyen Çölgeçen, istifasının ardından ilk kez konuştu.

"Çakar'ın dedikleriyle ilgili hiçbirşey söylemek istemiyorum. Bunlar adalet önünde görülecek" diyen Çölgeçen, "Bu adamların bana karşı yaptığı vatan hainliğidir. Bunlara cevap vermeye de değmez. Herkes herkesi bu alemde iyi tanır" dedi.

KESİNLİKLE İSTİFAMI İSTEMEDİ
Çölgeçen, "Peki sayın Aydınlar sizden istifanızı istedimi ?" sorusuna, "Hayır kesinlikle böyle bir şey yok. Benim üzerimden çok sevdiğim değer verdiğim futbol federasyonunun yıpranmasını istemedim. Bir hafta öncesine kadar olay sadece benim üzerimden gidiyordu. Şimde federasyonu federasyon başkanını olayın içine çektiler. Bu durumda federasyon da yıpranacaktı. Buna izin vermek istemedim ve sabah saatlerinde istifamı verdim" cevabını verdi.

Futbol federasyonunda uluslar arası ilişkiler konusunda önemli bir görevde bulunan ve bugüne kadar Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası gibi iki önemli organizasyonun Türkiye'ye alınmasında etkin rol oynayan Çölgeçen, "Peki neden bugün istifa ediyorsunuz ?" sorusuna ise, "Yaklaşık 2 haftadır 2013 dünya kupası ile ilgili organizasyondan dolayı devam eden ziyaretlerimiz vardı. FİFA heyeti bizimle birlikte 10 günü aşkındır Türkiye'de. Maçların oynanacağı stadları ve şehirleri gezdik, incelemelerini yaptılar. Onları bu sabah yolculadım ve İstinye'ye gelerek görevimi bıraktım" cevabını verdi.

GELİR GELMEZ KUCAĞINDA BOMBA BULDU
Çölgeçen, futbol federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın Ahmet Çakar'ın programına bağlanmasıyla ile ilgili olarak da, "Programı izlemedim ama duydum. Başkanın söylediklerini öğrendim. Kendisi beni tanır ama benim federasyonda olduğumu bilmeyebilir. Çünkü katlarımız farklı. Ve orda yığınla personel var. Zaten adamcağız gelir gelmez kucağında bomba buldu. Kendisiyle bir el sıkışıklığımız filan yok ama futbolla biraz ilgili olan Sami Çölgeçen'in kim olduğunu bilir, Mehmet Ali beyde bilir. Ama benim nerde hangi görevde olduğumu bilmemesi normal bu konuda kendisini suçlamak yanlış olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor