Federasyondan güvenlik uyarısı

Asya Futbol Federasyonu (AFC), Avustralya'daki rehine krizinin ardından bu ülkede 9-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Asya Futbol Şampiyonası için güvenlik tedbirlerinin artırılmasını talep etti.Asya Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Alex Soosay, M

Federasyondan güvenlik uyarısı

Asya Futbol Federasyonu (AFC), Avustralya'daki rehine krizinin ardından bu ülkede 9-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Asya Futbol Şampiyonası için güvenlik tedbirlerinin artırılmasını talep etti.

Asya Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Alex Soosay, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur’da, Sydney’de yaşanan rehine olayının ardından Avustralya’da yapılacak şampiyonanın güvenliğinden endişe duyduklarını açıkladı.

Avustralya’ya binlerce basın mensubu, seyirci ve 16 futbol takımının geleceğini belirten Soosay, ‘‘Onların güvenliği bizim önceliğimiz’’ dedi. Soosay, ek güvenlikle ilgili tedbir taleplerini Avustralya Yerel Organizasyon Komitesi'ne (ALOC) ilettiklerini sözlerine ekledi.

Sidney'de iki gün önce bir kafede yaklaşık 17 saat rehin tutulan kişileri kurtarmak için düzenlenen operasyonda biri saldırgan üç kişi ölmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler