Federasyon başkanı yumrukladı!

SAKARYA Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hüseyin Kama'nın, düzenlenen futbol turnuvası sırasında tartıştığı yerel gazeteciyi yumrukladığı iddia edildi. ASKF Başkanı Kama iddiaları reddederken, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Mat

Federasyon başkanı yumrukladı!

SAKARYA Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hüseyin Kama'nın, düzenlenen futbol turnuvası sırasında tartıştığı yerel gazeteciyi yumrukladığı iddia edildi. ASKF Başkanı Kama iddiaları reddederken, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur yaptığı açıklamayla muhabire yapılan saldırıyı kınadı.

Adapazarı’nda dün başlayan Olgunlar Futbol Turnuvası’nın açılış töreni sırasında yerel Yenihaber Gazetesi'nin muhabiri Serkan Özay'a bazı seyirciler tuvaletlerin ışıklarının yanmadığını söyleyerek haber yapmasını istedi.

Burada fotoğraf çekmeye başlayan Serkan Özay ile Olgunlar Tertip Komitesi Başkanı Hüseyin Kama arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında sinirlenen Kama, iddaya göre muhabir Özay' yumruk attı. Muhabir Serkan Özay saldırıya uğradığını belirterek polis merkezine başvurup şikayette bulundu. Özay, ardından sağlık raporu alıp savcılığa da suç duyurusunda bulundu.

Yerel gazete muhabiri Özay, "Tuvalette bana iletilen şikayeti incelemek istediğimde Kama tarafından darp edildim" dedi.

Muhabiri dövdüğü iddia edilen Amatör Spor Kuluplüri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama ise iddiaları reddederek, "Bayanlar tuvaletinin fotoğrafını çektiğini söylediler. Ben de gelip onu oradan kovdum. Benimle uğraşıyorlar" dedi.

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yenihaber Gazetesi Genel Yayın Müdürü Sezai Matur da saldırıyı kınayan bir açıklama yayımladı. Açıklama şöyle:

"Olgunlar Futbol Turnuvasını takip eden ve bir akşam önce amatör spora katkıları nedeniyle ödül alan muhabir arkadaşımız Serkan Özay, maalesef Sakarya’da futbolun patronu konumundaki ASKF Başkanı Hüseyin Kama’nın çirkin saldırısına uğramıştır. Son aylarda hakkındaki davalar nedeniyle olsa gerek her yerde agresif tutumlar sergileyen Kama’nın, Özay’ın ASKF kasasından yapılan usulsüz harcamaları belgeleyen haberi sonrasında sürekli olarak yönelttiği tehditlerin ardından gerçekleştirilen bu kaba ve çirkin saldırı bizleri derinden üzmüştür. Sadece görevini yapmaya çalışan Serkan Özay’a, Kama’yı saldırısı nedeniyle kınarken, yüce yargının kendisine hak ettiği cezayı vermesini istiyoruz."

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor