'FEDA' diye işte asıl buna denir

 Spor Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden İskenderunspor 1976'da yaşanan maddi sıkıntının ardından, deplasmana gidecek para bulamayan futbolcular, cep telefonlarını satışa çıkardı. Paralarını alamayan futbolcular tesislerde bir hafta antrenmanlara çıkmazken, yö

'FEDA' diye işte asıl buna denir

 

Spor Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden İskenderunspor 1976'da yaşanan maddi sıkıntının ardından, deplasmana gidecek para bulamayan futbolcular, cep telefonlarını satışa çıkardı.
 
Paralarını alamayan futbolcular tesislerde bir hafta antrenmanlara çıkmazken, yönetim kuruluna tepki amacıyla kendilerine ait cep telefonlarını, bir futbolcu ise arabasını satmaya karar verdi. Ancak yönetim kurulu son anda bulduğu parayla, oyuncularına olan borçlarının bir bölümünü ödeyip, takımı deplasmana gönderdi. 
 
Yaklaşık 14 bin liraya değerindeki cep telefonlarının tamamının geliri ile deplasmana gitmeyi düşündüklerini, yaşanan olayın çok üzücü ve kahredici bir durum olduğunu söyleyen genç futbolcu Mehmet Türk, "Bugüne kadar çok ciddi sıkını çektik ancak bizlerle kimse ilgilenmedi. Yönetim kurulu üyelerimiz arasında birkaç kişi var, diğerlerini tanımıyoruz.
 
Belediye başkanımıza, kaymakamımıza ve iş adamlarımıza sesleniyoruz. Bu konuda bizleri değil, takımı düşünen duyarlı insanlar varsa bu takıma sahip çıksınlar. Bugün biz bir deplasmana gitmek için bunu yapıyoruz. Artık neyimiz varsa satacağız" diye konuştu. 
 
"ARABAMI SATACAĞIM" 
Takımda forma giyen Nuri Ersoy ise, "Sahada mücadelemizi veriyoruz. Ancak emeklerimizin karşılığı olan hakkımızı kimse bize vermiyor. Bu konuda kendi işimizi kendimiz görmek istedik. Takım olarak fedakarlık yapıyoruz. Bizim yaptığımız bu fedakarlığı tanımadığımız bazı yöneticilerde yapsın. Arabama bir müşteri bulursam onu da takım için satacağım" dedi. 
 
Takım kaptanı İsmail Şapkalı, ise şöyle konuştu: "İskenderunlu değilim, ancak bu takımın uzun yıllar formasını giydim. Takımın bu duruma düşmesinden dolayı çok üzgünüm. Yönetim kurulu üyelerinin tamamı da bu takıma sahip çıkmalı. Birkaç kişinin üzerine atmışlar, öyle devam ediyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler