FC Sion'a kötü haber (!)

Mahkeme FC Sion'un 6 oyuncusunun lisanslarının olmadığını bildirirken, FC Sion'a konulan "Oyuncu transfer edemez" cezasını da çiğnendiği ifade edildi.Öte yandan İsviçre Futbol Federasyonu 1. lig disiplin kurulu da FC Sion'un maçlarını CD den izledikten so

FC Sion'a kötü haber (!)

Mahkeme FC Sion'un 6 oyuncusunun lisanslarının olmadığını bildirirken, FC Sion'a konulan "Oyuncu transfer edemez" cezasını da çiğnendiği ifade edildi.

Öte yandan İsviçre Futbol Federasyonu 1. lig disiplin kurulu da FC Sion'un maçlarını CD den izledikten sonra FC Zürih ile oynadığı ve 1 - 1 berabere kaldığı maç haricinde diger 6 maçta hatalı olduğuna karar verdi. Bu alınan kararlardan sonra FC Sion'un Avrupa Ligi'ne geri dönmesinin söz konusu olmadığı ve verilen bütün cezaları yerine getirmeye resmenmahkum olmuş durumda olduğu açıklandı.

Bilindiği gibi FIFA sert bir bildiri yayınlayarak, İsviçre Futbol Federasyonu'nu ve FC Sion'u 2012 yılının ocak 13 üne kadar verilen cezaları yerine getirmelerini aksi takdirde kendilerine ağır bir yaptırım yapılacağını bildirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor