'FB’nın Şikeye karıştığından emin'

Uluslar arası Spor Mahkemesi ( CAS) hakimi Kısmet Erkiner,  Fenerbahçe’nin UEFA aleyhine CAS’a açmış olduğu dava nedeniyle UEFA’nın CAS’a  gönderdiği savunmadan okuduğu bölümde UEFA’nın Fener’in yöneticilerinin şike yaptığı konsunda emin olduğunu  CAS’a b

'FB’nın Şikeye karıştığından emin'

Uluslar arası Spor Mahkemesi ( CAS) hakimi Kısmet Erkiner,  Fenerbahçe’nin UEFA aleyhine CAS’a açmış olduğu dava nedeniyle UEFA’nın CAS’a  gönderdiği savunmadan okuduğu bölümde UEFA’nın Fener’in yöneticilerinin şike yaptığı konsunda emin olduğunu  CAS’a bildirdiği ortaya çıktı.

Erkiner  Fener’in CAS’a açtığı dava nedeniyle  UEFA’nın nın bu kuruma verdiği savunmada Trabzonspor ve Beşiktaş’ın suçsuzluğuna inandığınıda ortaya koydu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ...!

CAS hakimi Erkiner  katıldığı Tv proğramında  sunucunun Beşiktaş ve Trabzon’un daha ağır cezalar  almasımı gerekir şeklindeki sorusuna  UEFA’nın CAS a gönderdiği savunmadadan okuduğu bir bölümü örnek göstererek” Zannetmiyorum. O konuya da değinmedik ama  UEFA’nın savunmasında şöyle bir bölüm var. Diyorki  Fenerbahçeli yöneticiler şikeye karışmışlardır. Kulübün suçlu bulunmaması için yüzde bir bile ihtimal yoktur. Buna karşılık TRABZONSPOR ve Beşiktaş’ın yetkililirenin aynı durumda olduklarına dair yeterli delil bulunmamaktatıdır.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor