FB'den Trabzon Kürsüsüne suç duyurusu

Trabzon Kürsüsü Başkanı hakkında suç duyurusuFenerbahçe Spor Kulübü Trabzon’da 4 Ocak’ta düzenlenen ‘Şikenin 3 Temmuzu’ paneli ile ilgili Trabzon Kürsüsü Başkanı hakkında ‘Halkı kin ,nefret ve galeyana getirdiği’ iddiası ile suç duyurusunda bulundu.   Tra

FB'den Trabzon Kürsüsüne suç duyurusu

Trabzon Kürsüsü Başkanı hakkında suç duyurusu

Fenerbahçe Spor Kulübü Trabzon’da 4 Ocak’ta düzenlenen ‘Şikenin 3 Temmuzu’ paneli ile ilgili Trabzon Kürsüsü Başkanı hakkında ‘Halkı kin ,nefret ve galeyana getirdiği’ iddiası ile suç duyurusunda bulundu.

   Trabzonspor taraftarları 5 gazeteci Ulaş Özdemir, Orhan Çavuşoğlu, Yakup Çamoğlu,Tarkan Üzen ve Aydın Gelleci'nin kurdukları Trabzon Kürsüsü ile Trabzonspor’un bu haklılığını dile getirmesi Fenerbahçilileri tedirgin etti. Şike yapmaktan başkanlarının 3,yıl 6 ay ceza aldığı  Fenerbahçeliler suç duyurusu ile Trabzon Kürsüsü Panellerini yıldırma politikalarına devam ediyor.

 ‘Şike panellerini’ yayınlayan Kaçkar TV’ye RTÜK tarafından 12 bin TL para cezası verilirken, panelleri düzenleyen  Trabzon Kürsüsü ’nün başkanı gazeteci Ulaş Özdemir hakkında Fenerbahçe Spor Kulübü ‘Halkı galeyana getirdiği iddiası ile  Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Özdemir bugün Panellerle ilgili olarak ifade verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor