F.Bahçelilerle mi şike yapacağım?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve avukatı Fatih Mahmutoğlu, Ankaragücü ile olan teşvik tapelerine dair açıklamalarda bulundu. Çağlayan Adliyesi'nde yapılacak olan 22. duruşmanın ardından verilecek cezaların açıklanması bekleniyor.Mahkeme Heyeti Başkanı M

F.Bahçelilerle mi şike yapacağım?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve avukatı Fatih Mahmutoğlu, Ankaragücü ile olan teşvik tapelerine dair açıklamalarda bulundu.

 

Çağlayan Adliyesi'nde yapılacak olan 22. duruşmanın ardından verilecek cezaların açıklanması bekleniyor.

Mahkeme Heyeti Başkanı Mehmet Ekinci'nin yaklaşık 1 yıldır tutuklu ve tutuksuz yargılanan sanıklar hakkında son kez talepleri dinliyor.

 

Sadri Şener'in avukatı Fatih Mahmutoğlu, teşvik yapıldığı iddiaları geçen tapelerle ilgili "Teşvik yapmak isteyen Sadri Şener olmadığı tam aksine Melih Gökçek tarafından istendiği görülmektedir. Gabric'in puan alınması karşılığında Ankaragücü'ne verilmesi talebi Sadri Şener'den değil, Melih Gökçek'ten gelmiştir" dedi.

 

Trabzonspor Başkanı ise, Ankaragücü maçına ilişkin görüştükleri kişilerin Fenerbahçeli olduğuna dikkat çekti ve "Hamdi Akın ile Melih Gökçek Fenerbahçelidir. Onlarla şike yapmam mümkün değil; hatta komik" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler