F.Bahçeli değil Samsunluymuş

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yeni çıkarılan, ancak hemen ardından değiştirilen ve kamuoyunda şike yasası olarak adlandırılan yasayla (Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun) hiçbir şahsı kurtarma

F.Bahçeli değil Samsunluymuş

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yeni çıkarılan, ancak hemen ardından değiştirilen ve kamuoyunda şike yasası olarak adlandırılan yasayla (Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun) hiçbir şahsı kurtarma çabası içinde olmadıklarını söyledi.

Bakan Kılıç, “Türkiye’den gelen bir talep TBMM tarafından olumlu bulunmuş ve mevcut mevzuat uluslararası normlara uygun hale getirilmiştir. Bu, Aziz Yıldırım’ı kurtarma operasyonu değildir. Böyle adlandırılması da haksızlık olacaktır” dedi.

Soruşturmanın başlatılma talimatını ne kendinin, ne de başka bir siyasetçinin vermediğini vurgulayan Kılıç, talimatnamenin 58. maddesiyle ilgili olarak basında çıkan haberler konusunda şunları söyledi: “Ben 58. madde değiştirilsin demedim.

Kişisel kanaatimin ‘şahısların eylemlerinden dolayı tüzel kişileri cezalandırmamak’ yönünde olduğunu söyledim. 58. madde bir kanun metni değildir.

Millet Meclisi’ne ve hükümetin gündemine gelecek de değildir. TFF’nin talimatnamesinin 58. maddesidir. TFF özerk bir kurumdur ve bakanlığıma bağlı değildir. Bizimle bu kadar ilişkilendirilmesini doğru bulmuyorum.”

Fenerbahçeli değil Samsunsporluyum
Bakan Kılıç, Fenerbahçeli olup, olmadığının sorulması üzerine “Hayatımın hiçbir döneminde Fenerbahçeli olmadım. Ben iyi bir Samsunsporluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor