F.Bahçe eyyamcısı Aydınlar!

Trabzonspor'un eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve hakemler hakkında sert açıklamalar yaptı.Trabzonspor'un eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve hakem

F.Bahçe eyyamcısı Aydınlar!

Trabzonspor'un eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve hakemler hakkında sert açıklamalar yaptı.

Trabzonspor'un eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve hakemlere ağır eleştiriler yöneltti.

Hacısalihoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son üç büyük maçı 10 kişi tamamlatma gayreti içerisinde olunmaz. Gökhan Gönül'ün kırmızı kart görmesi gereken pozisyonlarda aynı hakem bir yıl içinde iki kez yanılmaz. Bir maç içerisinde aynı hareket karşısında bir takıma tolerans diğerine kırmızı kart gösterilmez. Zokora'nın hareketi bırakın kırmızıyı turuncu bile olmaz. Üstelik verilen cezanın Fenerbahçe maçına sarkacak şekilde olmasına gayret gösterilmez."

"FENERBAHÇE EYYAMCISI FEDERASYON BAŞKANI"
Hacısalihoğlu, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı ağır şekilde eleştirdiği yazısını şöyle tamamladı:

"Hiç kimse 'bunlar tesadüf, hata ya da benzeri ifadeler kullanmasın.

Fenerbahçe eyyamcısı federasyon başkanı, onun eyyamcısı sözde kurullar ve hepsinin eyyamcısı bu hakemlerle bu lig biter mi? Fenerbahçe'ye şike girişimlerini biz mi yaptırdık? Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden biz mi diskalifiye ettirdik? Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe'nin yerine değil, Türkiye kontenjanı münasebetiyle girmedik mi? O zaman Fenerbahçe'nin bu kini kime, niye? Fener eyyamcılarının bu işgüzarlığı niye?

Bizim yanlışlarımız, bizim hatalarımız bize. İzin verin de onlarla bu camia uğraşsın. Bu camia düzeltsin. Sayın Aydınlar, ne senden Federasyon Başkanı, ne Çakır'dan ya da Aydınus'dan FIFA hakemi olur. Bu rezilliği daha fazla sürdürme. Aziz ağabeyin seni affetmiştir artık. Aferin, gözüne girdin. Yasa değişikliği için ortamı hazırladın. Düşmeyi de kaldırırsın. Sonra çek git de nereye gidersen git. Yeter ki futbolun yakınında olma, yakasından düş!"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor