FB yöneticileri TFF'ye gitti

TFF'nin İstinye'de bulunan binasına akşam saatlerinde gelen Fenerbahçeli yöneticiler, TFF idarecileri ile durum değerlendirmesi yaptı.TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, başkan vekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan ile Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Ü

FB yöneticileri TFF'ye gitti

TFF'nin İstinye'de bulunan binasına akşam saatlerinde gelen Fenerbahçeli yöneticiler, TFF idarecileri ile durum değerlendirmesi yaptı.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, başkan vekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan ile Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu'nun hazır bulunduğu öğrenilen toplantıya, Fenerbahçe Kulübü adına Nihat Özdemir, Ali Koç, Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı ve Cihan Kamer katıldılar.

Fenerbahçeli yöneticilerin talebi üzerine bu toplantının gerçekleştiği belirtilirken, 1,5 saatten fazla süren görüşmelerin ardından sarı-lacivertli yöneticiler soruları yanıtsız bırakarak binadan ayrıldılar.

Binadan ayrılırken Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özdemir basın mensuplarına sadece, federasyon yöneticileriyle durum değerlendirmesi yaptıklarını söylemekle yetindi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler