FB-TS fiyatı dudak uçuklattıracak

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, tarihi henüz açıklanmayan karşılaşmanın biletlerinin 66 ile 314 lira arasında satılacağı kaydedildi. Biletlerin satışına 10 ve 11 Ocak 2011 tarihlerinde öncelikle kongre üyelerine olmak kaydıyla başlana

FB-TS fiyatı dudak uçuklattıracak

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, tarihi henüz açıklanmayan karşılaşmanın biletlerinin 66 ile 314 lira arasında satılacağı kaydedildi.

 

Biletlerin satışına 10 ve 11 Ocak 2011 tarihlerinde öncelikle kongre üyelerine olmak kaydıyla başlanacağı, kongre üyelerinin biletlerini, cep telefonlarına gönderilmiş olan kendilerine özel şifrelerle veya TC kimlik numaralarını sisteme girmek kaydıyla Biletix'ten alabilecekleri ifade edildi.

 

Taraftar kart sahiplerinin 12 Ocak Çarşamba günü itibariyle satın alabileceği biletlerin, 20 Ocak Perşembe günü ise bir günlük özel bir satışla Fenercell faturalı hat sahiplerinin talebine sunulacağı, genel satışın ise 21 Ocak Cuma günü başlayacağı kaydedildi.

 

Bilet fiyatları şöyle:

 

Türk Telekom ve Migros kale arkası tribünü: 66 lira

Fenerium Üst H-I Blok: 132 lira

Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 154 lira

Fenerium Alt G Blok: 205 lira

Fenerium Alt B-F Blok: 255 lira

Fenerium Alt C-E Blok: 305 lira

Fenerium Alt D Blok: 314 lira

Sarı ve Lacivert tribün: 160 lira

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler