FB - TS biletleri satışa çıktı!

Spor Toto Süper Final'in ilk haftasında, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 15 Nisan Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak maçın biletleri satışa çıktı.  Bugün kongre üyeleri için satışa sunulan biletler, 12 Nisan Perşembe günü Fenerb

FB - TS biletleri satışa çıktı!

Spor Toto Süper Final'in ilk haftasında, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 15 Nisan Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. 

 

Bugün kongre üyeleri için satışa sunulan biletler, 12 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Premium Kart ile Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa çıkacak. Biletler genel satışa, 13 Nisan Cuma günü açılacak.

 

Kongre Üyeleri 3, Premium ve Platinium Kart sahipleri 2, Gold Kart, Classic Kart sahipleri ve faturalı Fenercell aboneleri ise 1'er bilet alabilecek. Biletler yalnızca internet ortamında satışa çıkacak.

 

Bilet fiyatları ise şöyle:

Türk Telekom ve Migros Tribünü: 66,00 TL

Fenerium Üst H-I Blok: 132,00 TL

Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 154,00 TL

Fenerium Alt G Nissan Blok: 205,00 TL

Fenerium Alt B nesine.com Blok: 255,00 TL

Fenerium Alt F nesine.com Blok: 255,00 TL

Fenerium Alt C-E Blok: 305,00 TL

Fenerium Alt D Ford Blok: 315,00 TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor