FB: "Trabzonspor'la gurur duyduk"

Şike operasyonu sonrasında aralarında soğuk rüzgarlar esen Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında örnek yakınlaşma devam ediyor. Milano'daki İnter maçı öncesi Trabzonspor yöneticisi Recep Denizer'i arayarak, başarılar dileyen Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç önc

FB: "Trabzonspor'la gurur duyduk"

Şike operasyonu sonrasında aralarında soğuk rüzgarlar esen Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında örnek yakınlaşma devam ediyor. Milano'daki İnter maçı öncesi Trabzonspor yöneticisi Recep Denizer'i arayarak, başarılar dileyen Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç önceki gün de aynı dileklerini iletti. Koç, Lille maçının hemen öncesinde yine Denizer'e mesaj çekerek, bordo-mavili takımın zorlu maçta iyi bir sonuç almasını temenni etti.

 Koç maçtan sonra da Denizer'i arayarak kutladı ve "Trabzonspor'un başarısıyla biz de gurur duyduk. Gruptan çıkmanızı ve ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsile devam etmenizi diliyoruz" dedi. Hatırlanacağı gibi Trabzonspor yöneticisi Tuncay Bekiroğlu Lille maçına tüm Fenerbahçeli yöneticileri davet ederken, geçtiğimiz pazar günü yapılan Fenerbahçe Olağanüstü Kongresi'nde de üyeler, Ali Koç'un jestini övmüşlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor