FB- Trabzon maçı biletleri satışta

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper lig'in 16. haftasında 18 Aralık Pazar günü Kadıköy'de Trabzonspor ile yapacağı maçın biletleri satışa çıktı.Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, bugün kulüp kongre üyeleri için satışına başlanılan biletlerin, yarın

FB- Trabzon maçı biletleri satışta

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper lig'in 16. haftasında 18 Aralık Pazar günü Kadıköy'de Trabzonspor ile yapacağı maçın biletleri satışa çıktı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, bugün kulüp kongre üyeleri için satışına başlanılan biletlerin, yarın Fenerbaçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa sunulacak. Biletlerin genel satışına ise 15 Aralık Perşembe günü başlanacak.

 Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak mücadele için Biletix'ten satılan biletlerin tribünlere göre fiyatları şöyle:
Türk Telekom ve Migros kale arkası: 66 lira
Fenerium üst H-I blok: 132 lira
Fenerium üst C-D-F-G blok: 154 lira
Fenerium alt G Nissan blok: 205 lira
Fenerium alt B nesine.com blok: 255 lira
Fenerium alt F nesine. com blok: 255 lira
Fenerium alt C-E blok: 305 lira
Fenerium alt D Ford blok: 315 lira

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor