FB şampiyonlar liginde! Ama...

Şikeci Fenerbahçe şampiyonlar ligine giremeyince fotoğrafına girdi... UEFA'nın en prestijli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi için düzenlediği "2012 Trophy Tour" kapsamında gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında Fenerbahçeli taraftar da yer aldı.Şampiyo

FB şampiyonlar liginde! Ama...

Şikeci Fenerbahçe şampiyonlar ligine giremeyince fotoğrafına girdi...

 

UEFA'nın en prestijli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi için düzenlediği "2012 Trophy Tour" kapsamında gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında Fenerbahçeli taraftar da yer aldı.

Şampiyonlar Ligi kupasının Mart ve Nisan aylarında Afrika, Asya, Amerika kıtalarındaki bazı ülkelerde futbolseverlere sergileneceği organizasyon kapsamında yapılan basın toplantısında sezon başında olaylı bir şekilde Şampiyonlar Ligi’nden men edilen Fenerbahçe’nin formasını giyen bir kişi kupanın yanında objektiflere poz verdi.



Sarı – Lacivert formasıyla poz veren futbolsever Chelsea’nin eski ünlü İtalyan futbolcusu Zola’nın yanında podyumda yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor