FB Kongre üyesi TS'nin TFF Delegesi

Trabzonspor bu güne kadar ne çektiyse Türkiye Futbol Federasyonu’ndan çekti.Türkiye Futbol Federasyonu her zaman başta Fenerbahçe olmak üzere 3 İstanbul takımının kontrolünde oldu.Trabzonspor’un kupasını Fenerbahçe çaldı, Türkiye Futbol Federasyonu Fenerb

FB Kongre üyesi TS'nin TFF Delegesi

Trabzonspor bu güne kadar ne çektiyse Türkiye Futbol Federasyonu’ndan çekti.

Türkiye Futbol Federasyonu her zaman başta Fenerbahçe olmak üzere 3 İstanbul takımının kontrolünde oldu.

Trabzonspor’un kupasını Fenerbahçe çaldı, Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın direktifleri doğrultusunda bir süreç izledi.

Görünen o ki bu devran böyle devam edecek.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, 18 Haziran 2013 Salı günü gerçekleştirilecek olan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nda Trabzonspor kulübünü temsil edecek delegelerini geçtiğimiz günlerde belirledi.

“Emek Hırsızlarından hesap sorulacak” söylemleriyle göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi TFF Genel kurulu’nda Trabzonspor’u temsil edecek delegeleri belirlerken, bir ismi Fenerbahçe Kongre üyesi olan kişiden yana tercih etti.

İşte O isim:

Salim Karabacak

Fenerbahçe Konre üye no: 12579

Giriş: 07/09/2004,

Haber61.net spor servisi her zaman Trabzon’dan Trabzonspor’dan yana sloganıyla başladığı habercilik hizmetleri doğrultusunda, bir ilke daha imza atarak Trabzonspor’un TFF Delegesinin Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu ortaya çıkardı.

Haber61.net spor servisinin yaptığı istihbarat çalışmaları sonucunda Selim Karabacak 2004 yılında Fenerbahçe Kongre üyesi olmuş. Bir önceki TFF delegeliği ise Başkanı Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Kartalspor'dan.

Şimdi “Emek Hırsızlarından Hesap Sorulacak” sloganıyla göreve gelen Sayın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminden Gerçek Trabzonspor sevdalıları adına cevabını beklediğimiz sorularımız var?

♦ Fenerbahçe'yle Kupa savaşını sürdürürken Fenerbahçe Kongre üyesi birini nasıl delege yaparsınız?

♦ Fenerbahçe Kongre Üyesi olan bir kişi Trabzonspor'un menfaatlerini ne kadar savunabilir?

♦ Bu ismin TFF ye bildirilmesinin altında yatan asıl neden nedir?

♦ Trabzonspor'u temsil edecek başka bir isim bulunamamıştır da mı Fenerbahçe Kongre üyesi olan biri Trabzonspor Delegesi olarak seçilmiştir?

Trabzonspor Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun konu ile ilgili yapacağı açıklama Gerçek Trabzonspor Sevdalıları tarafından merakla beklenmektedir.

selim_karabacak.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler