Fatmanur’un büyük başarısı

 Tayland'tan dünyaya yayılan dövüş sporu muay thaiye yaklaşık 2 yıl önce başlayan 17 yaşındaki Fatmanur Keleş, İstanbul'da 13-17 Mart'ta gerçekleştirilen Dünya Muay Thai Çocuklar ve Gençler Şampiyonası'nda genç kızlar kategorisinde 54 kiloda şampiyon oldu

Fatmanur’un büyük başarısı

 

Tayland'tan dünyaya yayılan dövüş sporu muay thaiye yaklaşık 2 yıl önce başlayan 17 yaşındaki Fatmanur Keleş, İstanbul'da 13-17 Mart'ta gerçekleştirilen Dünya Muay Thai Çocuklar ve Gençler Şampiyonası'nda genç kızlar kategorisinde 54 kiloda şampiyon oldu ve altın madalya kazandı. Lise son sınıf öğrencisi Keleş,  Muay Thai Dünya Şampiyonası'na ilk kez katıldığını belirterek, ''Spora başlarken buralara geleceğimi tahmin etmiyordum ama çalışınca, inanınca her şey oluyormuş'' dedi.
 
ÇOK FARKLI HEYECAN
Dünya şampiyonasının çok farklı bir heyecan olduğunu ifade eden Fatmanur, ''Müsabakalar çok güzel geçti. Zorlandığım maçlar da oldu ancak kazanmayı başardık. Dünya şampiyonu olmak bana büyük mutluluk verdi'' diye konuştu. Spora ağabeyinin desteğiyle başladığını anlatan Fatmanur, ''O da bu sporu yapıyor. Ağabeyimden etkilenerek spora başladım. Onun Türkiye derecesi var ama uluslararası başarısı yok. Ben şampiyon olunca çok mutlu oldu'' dedi.
 
ŞAŞKINLIK YARATTI
Fatmanur'un antrenörü Gökhan Bektaş ise  ''Fatma da 2 yıldır yanımızda hevesli, istekli çalıştı. Biz de emek verdik. Allah nasip etti, şampiyon oldu. Çok mutluyuz'' ifadelerini kullandı. Fatmanur'un yeni bir kulüpte, kısa sürede şampiyon olmasının çevrede şaşkınlıkla karşılandığını dile getiren Bektaş, ''İnşallah Fatmanur büyüklerde de şampiyon olacak. Bu çizgide giderse daha büyük başarılar bekliyoruz. Büyüklerde şampiyon olmasını çok istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler