Fatih Terim'e süpriz teklif!

Mustafa Denizli yeni sezonda sahalara dönmeyi planlıyor... Digitürk yönetimi Şansal Büyükave Markus Merk'in yanına İmparator'u düşünüyorMilli Takım'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takımı çalıştırmayan ünlü hocaya birçok ünlü kulüpten teklif yağdı...Türkiye'd

Fatih Terim'e süpriz teklif!

Mustafa Denizli yeni sezonda sahalara dönmeyi planlıyor... Digitürk yönetimi Şansal Büyükave Markus Merk'in yanına İmparator'u düşünüyor

Milli Takım'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takımı çalıştırmayan ünlü hocaya birçok ünlü kulüpten teklif yağdı...Türkiye'de Beşiktaş ve G.Saray gibi devler kariyerli teknik adamı takımın başına getirmek için büyük bir mücadele verirken İtalyan kulübü Fiorentina da Terim'in yolunu gözlüyor.

MUSTAFA DENİZLİ BIRAKACAK

Kulüplerin peşinden koştuğu Terim'le ilgilenenlerin sadece futbol kulüpleriyle sınırlı olmadığı ortaya çıktı... Lig TV'nin en çok izlenen programı Maraton'un da başarılı teknik adamla yakından ilgilendiği belirlendi. Erman Toroğlu ile yolları ayırdıktan sonra yeni bir yapılanmaya giden Lig TV, bu sezon Maraton programında Şansal Büyüka ile birlikte Mustafa Denizli ve Markus Merk'le anlaşmıştı... Digitürk yönetimi yeni sezonda da büyük bir sürprizin peşinde...

YENİDEN YAPILANACAK

Mayıs ayında lig bittikten sonra Mustafa Denizli'nin yeni sezon için yeşil sahalara dönmek istediği ve teknik direktörlük yapmasının yüksek ihtimal olduğu ortaya çıktı... Digitürk yönetiminin de bu gelişme üzerine yeni sezonda Şansal Büyüka ve ünlü hakem yorumcusu Markus Merk'in yanına Fatih Terim'e teklif götürdü. Terim, Digitürk yönetimine kesin cevap vermedi.

INTER-MILAN MAÇINDA YORUMCU

Fatih Terim'in Lig TV'nin bir başka yayın kolu olan Spor Max'ta 2 hafta sonra İtalya'daki Inter-Milan maçını yorumlayacak olması da bu iddiaları giderek güçlendiriyor. Lig TV'nin Terim'le anlaşmak için kesenin ağzını açtığı ve maddi olanaklarını zorlayacağı öne sürüldü.

DENİZLİ'NİN YERİNE FATİH TERİM

Erman Toroğlu'nun ayrılmasından sonra Lig TV'deki Maraton programını Markus Merk ve Mustafa Denizli ile birlikte sunan Şansal Büyüka'nın sezon sonunda programdan ayrılacağını söyleyen Mustafa Denizli'nin yerine Terim'i getirmek için kolları sıvadığı öğrenildi.

Ünlü hocayı ikna etmek için büyük uğraş verildiği gelen bilgiler arasında.

KARARINI VERMEDİ

Fatih Terim'in yeni sezonda yorumcu mu yoksa teknik direktör olarak mı görev yapacağı belirsizliğini koruyor. Ünlü hocanın bu konuda bir karar vermediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor