Fatih Terim'den önemli açıklamalar

2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları öncesi Türkiye yarın Danimarka ile hazırlık maçına çıkıyor.  Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde A Milli Takım son çalışmasını karşılaşmanın yapılacağı TRE-FOR PARK stadyumunda yaptı. Çalışma öncesinde A Milli T

Fatih Terim'den önemli açıklamalar
2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları öncesi Türkiye yarın Danimarka ile hazırlık maçına çıkıyor. 
 
Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde A Milli Takım son çalışmasını karşılaşmanın yapılacağı TRE-FOR PARK stadyumunda yaptı. Çalışma öncesinde A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim bir basın toplantısı düzenledi.
 
Toplantıda Fatih Terim'e milli takım oyuncularından Mustafa Pektemek eşlik etti.
 
PEKTEMEK: UMARIM İYİ BİR GÖRÜNTÜ VERİRİZ
 
Mustafa Pektemek, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bizim için yeni bir başlangıç. Son hazırlık karşılaşmasına çıkacağız. İyi bir görüntü veririz inşallah. Bu grubun içinde bulunduğum için heyecanlıyım. Bu şekilde devam etmek için bundan sonra da elimden geleni yapacağım." dedi.
 
Fatih Terim ise "Mustafa'nın performansından ve kişiliğinden biz de memnunuz. İnşallah çok uzun yıllar, kazasız belasız Türk futboluna hizmet etmeye devam eder." dedi.
 
Danimarka'nın 125. yılında Türkiye ile karşılaşmak istemiş olmasından memnun olduklarını ifade den Fatih Terim, "Güzel bir hazırlık maçı olacak, buna inanıyorum. Çünkü iyi bir takımla oynayacağız. Yarın tempolu, neredeyse puan maçını aratmayacak bir maç olacağı düşüncesini taşıyorum. Ümit ederim bizi gerek oyunu gerekse skoru ile bizi memnun eden bir maç olur. İzlanda'ya da hazır oluruz. Eksiklerimizi en azından görerek kalan 5-6 gün içerisinde İskoçya'daki kampımızda tamamlarız." diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor