Fatih Terim maç sonu konuştu!

Fatih Terim, maç sonu yaptığı açıklamada, "Tabi Fenerbahçe maçından sonra buradan puan almak önemliydi. Hem lider olarak hem de Fener maçının ardından Trabzonspor gibi evinde hem de dışarıda dev gibi oynayan takımı yenmek kolay değil. Oyuncularım artık ya

Fatih Terim maç sonu konuştu!

Fatih Terim, maç sonu yaptığı açıklamada, "Tabi Fenerbahçe maçından sonra buradan puan almak önemliydi. Hem lider olarak hem de Fener maçının ardından Trabzonspor gibi evinde hem de dışarıda dev gibi oynayan takımı yenmek kolay değil. Oyuncularım artık yavaş yavaş iyi noktaya gelecekler inşallah. 10 kişi kaldıktan sonra tabi bizim için rahat oldu rakip Trabzonspor için zor oldu. Genel olarak o duruma kadar güzel maç oldu. Bir lig maratonun da 10 gün içinde iyi işler yaptık 3 maçı da gollü geçerek iyi sonuçlar aldık" dedi.

Terim, "Trabzonspor'a da başarılar diliyorum bundan sonra. Onlar bizim için ligin 4 büyüğünden biri" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor