Fatih Terim Akçay'la görüştü

Milli takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim Trabzonspor'un Legia Varşova ile yapacağı maçı izlemek için Avni Aker'e geldi.Trabzonspor'un Efsane Futbolcusu Kadir Özcan'ın cenaze tören için Trabzon'a gelen Fatih Terim Trabznspor'un UEFA Avrupa Ligi J grubun

Fatih Terim Akçay'la görüştü

Milli takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim Trabzonspor'un Legia Varşova ile yapacağı maçı izlemek için Avni Aker'e geldi.

Trabzonspor'un Efsane Futbolcusu Kadir Özcan'ın cenaze tören için Trabzon'a gelen Fatih Terim Trabznspor'un UEFA Avrupa Ligi J grubunda Polonya temsilcisi Legia Varşova takımıyla yapacağı maçı izlemek için Hüseyin avni Aker stadına geldi.

Trabzonspor soyunma odasına inen Fatih Terim burada Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'la bir süre görüştü ve başarılar diledi. Fatih Terim Trabzonspor'un Avrupa'daki başarılarından dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Trabzonspor Özcan'ı unutmadı. Kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Kadir Özcan anısına trübine çiçek, forma ve fotoğrafı atıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler